Home » Shop » Verzenden & retourneren
Nederlands English
  Categorieën
 Sport
  Zoek op plaatsnaam
 
  Informatie
 Verzenden & retourneren
 Over ons
 Algemene voorwaarden
 Neem contact op 
  Valuta
Verzenden & retourneren

  
Verzenden
Ticket2 zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van tickets en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. Ticket2 streeft er naar om tickets binnen zeven (7) werkdagen na totstandkoming van de overeenkomst aan koper te zenden. In geval van sommige evenementen zullen kaarten echter tussen twee (2) en zes (6) weken voor aanvang van het evenement worden verzonden.
 
Wij verzenden uw bestelling binnen Nederland aangetekend via TNT Post.
De verzendkosten voor zendingen binnen Nederland zijn:
- Per zending 15,- euro
 
Zendingen naar het buitenland worden verzonden per DHL Express.
De verzendkosten voor zendingen buiten Nederland zijn:
-De geldende DHL tarieven.
 
Alle op Ticket2.nl vermelde ticketprijzen zijn exclusief verzendkosten.
 
 
 
Retourneren/ Annuleren
Conform artikel 3.2 van de Europese Richtlijn 97-7 van 20 mei 1997 en artikel 7:46 d lid 1 BW zijn alle boekingen via Ticket2 definitief. De zogenoemde ´afkoelingsperiode´, die in de wet ´kopen op afstand´ wordt genoemd, is niet van toepassing op boekingen die via Ticket2 worden gemaakt.
 
Annulering Evenement
Indien een evenement wordt afgelast en er geen vervangend evenement plaatsvindt, dan kan de koper alleen de oorspronkelijke prijs (zoals staat vermeld op het toegangsbewijs) retour ontvangen bij de grotere Postkantoren en VVV kantoren. De organisator van het desbetreffende evenement zal in deze situatie informatie verstrekken over de afhandelwijze. Ticket2 kan door de kopende partij niet worden aangesproken voor het verschil tussen de door Ticket2 aan haar berekende verkoopprijs.
 
 
  
Volgende

 
  | Verzenden & retourneren | Algemene voorwaarden| © Ticket2.nl 2018